Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Inhoudsopgave

PSV Biedt Miljoenenbedrag op Talent Internacional, Concurrentie van City Group

Inhoudsopgave

Internacional's Transferwaarde

Internacional's talentvolle middenvelder, João Gomes, heeft een geschatte transferwaarde van 25 miljoen euro volgens Transfermarkt.

Concurrentie van City Group

Naast PSV is ook Manchester City's moederbedrijf, City Group, geïnteresseerd in Gomes. City Group bezit clubs over de hele wereld, waaronder Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC.

City Group staat bekend om zijn vermogen om talentvolle jonge spelers te ontwikkelen en te integreren in hun teams over de hele wereld.

PSV's Bieding

PSV heeft naar verluidt een bod uitgebracht van 20 miljoen euro op Gomes, plus bonussen die het totale bedrag op 25 miljoen euro kunnen brengen.

PSV is op zoek naar versterking op het middenveld en ziet in Gomes een ideale kandidaat om hun team naar een hoger niveau te tillen.

Internacional's Reactie

Internacional heeft nog niet officieel gereageerd op PSV's bod, maar de club staat naar verluidt open voor onderhandelingen.

Internacional is echter ook terughoudend om Gomes te verkopen, aangezien hij een belangrijk onderdeel is van hun team.

Transfergeruchten over Internacional Talent

Naast Gomes zijn er nog andere talentvolle spelers bij Internacional die in verband worden gebracht met een transfer.

Deze spelers hebben allemaal de aandacht getrokken van topclubs in Europa, en het is mogelijk dat ze in de nabije toekomst worden verkocht.


Komentar